Heidi Lie

HLIE COPENHAGEN står for unikt, kreativt design af lækker, håndlavet kvalitet fremstillet af miljøvenlige råvarer. Jeg benytter bæredygtige tekstiler og går ind for recycling ved at genanvende tøj og andre materialer for at skåne naturen og udnytte jordens ressourcer mere optimalt.

En del af konceptet HLIE COPENHAGEN går ud på at designe kvalitetstøj til den enkelte person, så det passer efter kropstype og behov. Designet er specielt til den kvalitetsbevidste forbruger der sætter pris på luksus i hverdagen og samtidig ønsker at passe på naturen.

Heidi Lie Kvinden bag konceptet og mærket HLIE COPENHAGEN hedder Heidi Lie.

Jeg er uddannet beklædningsdesigner på Margrethe-Skolen i København, hvor jeg har opnået solide færdigheder inden for håndværket. Jeg arbejder helt fra idéfasen til det færdige produkt. Gennem flere år har jeg arbejdet med og undervist i idéudvikling, tilskæring og syning af tøj til børn, kvinder og mænd.

 

Jeg er indehaver af en virksomhed, der designer unikke, bæredygtige beklædningsgenstande, accessories og ting til boligen. Jeg er god til at skabe og sy nye designs, så det får et helt unikt og professionelt look i en god håndlavet kvalitet. Uanset om det er skræddersyet unika eller nye designs af genbrugsmaterialer, går jeg med min virksomhed HLIE COPENHAGEN hverken på kompromis med design eller kvalitet.