Materialer og begrænsninger

Når du i dag tænker genbrug, så tænker du garanteret på platflakser, dåser og plastik som vi sorterer og vælger at aflevere på en genbrugsplads eller en affaldsstation.

Men tænker du nogen sinde tanken, at du kan genbruge dine ting, som du alligevel vil smide ud til noget andet brugbart. Noget som du selv kan lave det om til, og som ikke koster noget, andet end din tid og lidt fantasi?

Hvorfor ikke genbruge dine kaffeposer, gamle bælter, Jeans eller trøjer og kjoler, toppe, og lave dem om til noget helt nyt?

Der er selvfølgelig begrænsninger, alt efter hvad du skal bruge det til, og ønsker at lave det om til. Der er også helbredsmæssige ting man skal tænke på, men det er den sunde fornuft der her spiller ind, og du ved det sikkert godt, når først du har tænkt tanken.

Har du slet ikke nogen ideér til, hvad du kunne lave ud af ting, du ville smide ud, så lad dig inspirere af ting her på siden, og købe evt. også nogle af de ting jeg har til salg på siden.

Ved du ikke hvordan du kommer i gang med at lave Genbrugsting om til nye ting, så afholder jeg kurser i genbrugsdesign igennem FOF.

Du kan se mere her og ligeså tilmelde dig en af mine kurser

kurserher

Skriv et svar